ŞIRNAK / SİLOPİ - Çardaklı İlkokulu

Mrt

Sivil Savunma Kulübü'nün koordine ettiği Deprem Tatbikatı 174 öğrenci 11 öğretmen ve 3 yardımcı personelin katıılımıyla gerçekleştirildi.

Depreme hazırlıklı olmak, en az can ve mal kaybı ile atlatmak adına öğrenci ve personelimize önce Deprem Eğitimi verildi. Ardından 06.03.2020 tarihinde saat 15:30 da Deprem Tatbikatı yapıldı. Sorunsuz gerçekleşen tatbikat için öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Çardaklı İlkokulu anasınıfı öğrencilerimiz yaparak yaşayarak öğrenirken hem eğleniyorlar hem de geleceklerinin ilk adımını sağlam atıyorlar. Anasınıfı öğretmenlerimiz Keziban ŞENLİKÇİ ve Serap KÖSE' ye büyük ve özverili çabalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

İlkokul 1. Sınıf Zümresi tarafından düzenlenen etkinlikte "E" ve "K" harflerini öğrenen öğrenciler öğretmenleriyle birlikte "KEK" yaparak hem öğrendiklerini pekiştirdiler hem de kekin tadını çıkararak afiyetle yediler.

1. Sınıf öğretmenlerimiz Seher GÖRÜNMEZ ve Fatma ŞEREMET öğretmenlerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Çardaklı Bowling Oynuyor.

Ekm

Okulumuzda 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında kutlanan Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünü kutlama amacıyla tören yapıldı. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından Okul Müdürü Halit SULHAN'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Öğrencilerin coşkulu marşları ve şiirlerle devam eden tören okul koromuzun sunusu ile sona erdi.

Ekm

Okulumuza ilçe sağlık müdürlüğü tarafından 4lü karma, kızamık, kızamıkçık ve kabakulak aşısı yapıldı. Aşı sonrası velilerimize bilgi notu verildi. Emeği geçen sağlık personellerimize, öğretmenlerimize ve okul personelimize teşekkür ederiz.