ŞIRNAK / SİLOPİ - Çardaklı İlkokulu

05419057955
Çardaklı Köyü Okul Mevki No 1 Silopi/ŞIRNAK
Vizyon
Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Derslik :-1
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
KALORİFER HER SINIFTA ELEKTRİKLİ SOBA
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
ÖĞRETMENLER İLÇE MERKEZİNDE İKAMET ETMEKTEDİR. ÖĞRETMENLER OKULA SERVİSLE GİDİP GELMEKTEDİR. SERVİS İLE YAKLAŞIK 20 DK SÜRMEKTEDİR. KÖY YOLUMUZ ASFALT OLUP HİÇBİR SIKINTI BULUNMAMAKTADIR. 12.12.2019
Servis Bilgisi
Öğretmenler kendi imkanlarıyla servis ayarlamaktadırlar. Her öğretmen evlerinin önünden servisle alınmaktadır. Ulaşım Konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Çardaklı Köyü ve Yamaç Mezrasının tam ortasında yer almaktadır. Okulumuzda iki köyden de öğrenciler hep birlikte, kardeşlik ve neşe içerisinde eğitim görmektedir.
İLÇE MERKEZİNE YAKLAŞIK 15 KM ´DİR.
Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi